Boc, supărat pe firmele de deszăpezire, a pus din nou mâna pe lopată

emil boc

Primarul Emil Boc s-a declarat nemulţuimit de modul în care firmele de deszăpezire au gestionat situaţia în oraş, în urma ninsorilor abundente din ultimele zile. Edilul a afirmat că
firmele de salubritate nu şi-au făcut datoria aşa conform contractelor încheiate.

"Firmele de salubritate, care se ocupă şi de partea de deszăpezire, nu şi-au făcut datoria aşa cum ar fi trebuit, conform contractelor încheiate. E plin podul de scuze, lipsa de sare la salină, până la faptul că nu mai sunt oameni în Cluj care să se angajeze la firmele de salubritate. Aceste lucruri nu scuză faptul că, pe zonele 2 şi 3, adică pe străzile secundare, reacţia a fost extrem de întârziată, după părerea mea, iar oamenii au perfectă dreptate să fie nemulţumiţi. Observ lipsa de capacitate, mai mult la Rosal decât la Bratner, dar nici ei nu au oameni suficienţi pentru a îndepărta zăpada de pe domeniul public şi a proceda în conformitate cu legea. Mai sunt încă alei şi trotuare pe domeniul public care nu sunt cărăţate aşa cum ar trebui. Şi azi noapte s-a lucrat, au fost mobilizate persoanele asistate social. Prioritate au trecerile de pietoni şi staţiile de autobuz. Mai trebuie lucrat, e departe standardul pe care mi-l doresc pentru Cluj", a declarat primarul Emil Boc la Realitate FM Cluj.

Se pare că nu doar firmele de salubritate sunt în criză de personal așa cum a afirmat Emil Boc,  ci și instituția pe care acesta o conduce. Un clujean l-a surprins pe primar la lopată într-un nou exercițiu de imagine. Joi după-masă, la 4 zile de la ninsorile abundente, Emil Boc a fost fotografiat în timp ce curăța zăpada de pe balconul sediului primăriei de pe strada Moților. Dacă era atât de bun gospodar, precum este lăudat, Boc ar fi îndepărtat zăpada luni la prima oră. 

Category