Cine va deszăpezi drumurile județene în următorii patru ani

deszapezire

Consiliul Judeţean Cluj a anunțat semnarea acordului cadru având ca obiect prestarea serviciilor de deszăpezire a drumurilor aflate în administrația instituției. În urma procedurii de licitaţie deschisă, au fost declaraţi următorii câştigători:

Pentru LOTUL 1: Ofertantul declarat câștigător este Drumuri și Poduri Județene Cluj SA;
Pentru LOTUL 2: Ofertantul declarat câștigător este Drumuri și Poduri Județene Cluj SA;
Pentru LOTUL 3: Ofertantul declarat câștigător este SC Bema Prodserv SRL cu terț susținător  SC Maxi Prest RCE SRL;
Pentru LOTUL 4: Ofertantul declarat câștigător este Drumuri  și  Poduri Județene Cluj SA;
Pentru LOTUL 5: Ofertantul declarat câștigător este SC Diferit SRL.

”Semnarea acestui acord cadru este o dovadă în plus a preocupării constante a forului administrativ județean față de starea infrastructurii rutiere județene și un pas spre normalitate. Astfel, având selectați operatorii care vor acționa pe drumurile județene în sezonul rece, vom putea asigura o circulație normală, în condiții specifice anotimpului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În baza acordului cadru, care are o valabilitate de patru ani, principalele activități ce vor fi îndeplinite de către firmele câştigătoare sunt: pregătirea drumurilor pentru sezonul de iarnă, aprovizionarea cu materiale pentru combaterea lunecuşului, deszăpezirea mecanizată, precum și transmiterea unor informări privind starea drumurilor județene.

 

Category

Primarie2