Emil Boc: Avem în vedere introducerea autobuzelor școlare în Florești

emil boc


În plenul  ședinței  de azi a Consiliului Local, primarul Emil Boc a fost întrebat de către consilierul Adrian Mureșan, dacă, în calitatea sa de de președinte al Asociației de Transport Metropolitan Cluj, se gândeşte să extindă programul autobuzelor școlare și în Florești.

Ca răspuns la solicitarea consilierului Mureșan, Emil Boc a declarat că are în vederea introducerea de autobuze şcolare şi pentru elevii din Floreşti, dar până când acest lucru se va întâmpla copiii le pot folosi pe cele din Cluj-Napoca.

”Cei din Florești pot folosi aceste autobuze școlare când ajung în Mănăștur. Deja de astăzi. Nu facem distincție între elevi. Evident că dorim acest lucru (n.red. să extindem programul de autobuze școlare). Și eu îmi doresc să pot circula în condiții mai bune dinspre Florești spre Cluj. Dacă resursa de infrastructură ne va permite cu siguranță vom introduce aceste autobuze şi în Floreşti. Pe măsură ce achiziționăm mijloace de transport în comun, și sunt câteva proceduri în derulare, evident că avem în vedere și acest demers de introducere a acestor autobuze şi în Floreşti. Proiectul va fi condiţionat de infrastructură și de faptul că nu dorim să stricăm calitatea existentă astăzi. Extindem spre Florești partea de transport al elevilor, extindem și spre alte comune din inelul doi, Panticeu, Aiton transportul metropolitan, dar fără să scădem calitatea transportului din municipiu și în comunele care fac deja parte din Asociația Metropolitană.  Deci, da, avem în vedere introducerea autobuzelor școlare în Florești, după implementarea etapei doi a transportului școlar pentru Cluj și creșterea numărului de autobuze. Sunt clujeni de-ai noștri”, a afirmat Emil Boc.

 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta