Fără drum de acces, conducerea Cluj Innovation Park a stabilit chiriile pentru investitorii din Lomb

cluj innovation park

Consilierii locali au fost duși cu zăhărelul de către conducerea Cluj Innovation Park de fiecare dată când s-a pus problema alocării de fonduri de la bugetul local pentru activitățile desfăsurate de societatea de pe Dealul Lomb. Astăzi, fără date certe privind intenția unor firme de a închiria spații în Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative, deliberativul clujean va aproba cel mai probabil, ținând cont de mașinăria de vot PNL-istă, tarifele privind chiriile pe care le vor plăti viitorii-posibili investitori.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj,  Alexandru Coroian, numit politic director la Cluj Innovation Park, a afirmat la ultima ședință de Consiliu Local că în prezent există peste 50 de firme din domeniul filmului, proiectării şi designului industrial interesate să îşi deschidă afaceri în parcul industrial.

"Începând de joi (6 septembrie 2018) vom trece la procedura de selecţie a firmelor care sunt interesate să îşi deschidă afaceri în Cluj Innovation Park, în Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative (CREIC). Este un interes mare din partea investitorilor, din zona de film, design industrial, proiectare şi traducere. Mizăm pe faptul că într-un an de zile să ocupăm toate spaţiile disponibile şi să găzduim peste 50 de firme, din ţară şi străinătate, care vor crea aproape 300 de noi locuri de muncă", a afirmat Alexandru Coroian.

Potrivit proiectului de HCL, valoarea chiriilor spațiilor din cadrul Parcului Industrial "Cluj Innovation Park" variază între 3 euro/mp/ lună și 6,7euro/mp/lună.

“Spații de birouri în CREIC 6,7 euro/mp/lună
Ateliere de creație în CREIC 4,9 euro/mp/lună
Spații destinate producției de audio-video în CREIC 3 euro/mp/lună
Spații birouri în TEAM 5,6 euro/mp/lună
Hale microproducție TEAM 3,1 euro/mp/lună”

Rămâne de văzut dacă într-un an de zile, așa cum a promis Coroian, Parcul Industrial Cluj Innovation Park va găzdui cele 50 de firme și nu în ultimul rând modalitatea prin care se va face selectarea acestora.

 

 

Category

aeroport