Floreștiul are fântâni arteziene alimentate cu apa din canalizare

canalizare floresti

În timp ce primarul Horia Șulea se războiește prin intermediul rețelelor de socializare cu locuitorii comunei Florești, amenințând în stânga și în dreapta cu datul în judecată, sistemul de canalizare din satul cât un municipiu refulează la fiecare ploaie inundând străzile comunei cu apa menajeră urât mirositoare și plină de bacterii.

În această dimineață, după o ploaie nesemnificativă cantitativ, la intersecția dintre străzile Muncitorilor și Avram Iancu, s-a format, încă o dată în plus, o adevărată fântână arteziană. Mașinile care trec pe carosabil stropesc trotuarul cu apa ieșită din canalizare fapt ce prezintă un adevărat focar de infecție pentru pietonii care tranzitează zona.

După ce vor fi date în exploatare zecile de blocuri aflate în execuție în partea estică a Floreștiului, cel mai probalil că fenomenul fântânilor arteziene va apărea pe multe  alte străzi din comună, ceea ce va aduce disconfort locuitorilor. Deși situația întâlnită azi pe strada Muncitorilor a fost în repetate rânduri sesizată ani în șir celor în măsură să schimbe ceva, autoritățile responsabile au pasat vina din stânga în dreapta fără a soluționa problema.

Category