FOTO: S-au deschis piscinele din Valea Drăganului! Intrarea liberă

piscina cu vedere la mare

Infocluj.eu vă arată cum a folosit un primar din Cluj banii publici în scop electoral. Dacă ar ieși pe teren procurorii DNA Cluj probabil că ar putea întocmi niște dosare elegante. 

Primarul Gheorghe Constantin Boca și-a bătut joc, la propriu, de banii comunei Poieni prin faptul că investițiile făcute de acesta sunt în mare parte nefinalizate și totodată inutile. În cei 12 ani de mandat ai lui Boca, DNA Cluj nu a fost intresată nici măcar o secundă să analizeze modul în care au fost cheltuite sume importante de la bugetul local pe firme apropiate primarului. Aceste firme au dezvoltat mai multe proiecte pe bani publici, proiecte demarate în marea lor majoritate fix în campaniile electorale și care, în prezent, nu aduc niciun beneficiu comunității. 

piscina poieni

Interesat fiind de stadiul lucrărilor pe care Consiliul Județean le efctuează pe drumul de pe Valea Drăganului am oprit să admir una dinte marile realizări din campania electorala 2016  a edilului Gheorghe Boca. 
Este de vorba de proiectul “Piscine la țară” demarat cu scopul de am îmbunatați calitatea vieții locuitorilor din satul Valea Draganului. În cadrul acestui proiect inițiat clar cu scop electoral, Gheorghe  Boca, mimând susținerea și dezvoltarea turismului în zona de munte, a costruit 2 piscine în spatele pieței agroalimentare din satul Valea Drăganului.

piscina poieni1

Atenție!!! Cele două piscine nici în prezent nu sunt funcționale mai mult decât atât nu au funcțioant NICIODATĂ. Deși proiectul este bifat ca fiind finalizat de mai bine de 5 ani, niciun locuitor al comunei nu a reușit să se scalde. DNA Cluj doarme? Curtea de Conturi doarme? Sau mergem pe principiul: prea ca la Poieni, prea ca la țară? Timpul trece banul vine că așa e să lucrezi la stat. 

piscina poieni 2

În urma ploilor abundente din ultimele săptămâni cele două piscine s-au umplut cu apă. Prin urmare, putem afirma fără a lua peste picior administrația liberală din comuna Poieni că, s-a deschis sezonul la bălăceală pentru locuitorii satului Valea Drăganului, deci liber la piscină. Deoarece spațiul nu este împrejmuit, oricând se poate întâmpla o nenorocire (un copil ar putea să cadă în piscinele umplute cu apă de ploaie) pentru care cu siguranță nu vor fi găsiți vinovați cei care au implementat proiectul. 

piscina poieni 3


InfoCluj.eu vă va prezenta în următoarele materiale și alte mărețe investiții ratate ale administrației comunei Poieni.

NOTA 1: Imaginea din deschiderea materialului este realizată în Grecia și e doar cu titlu informativ. Foto: Bogdan Oltean. 

NOTĂ 2: Acceptăm comentarii și înjurături  din partea aplaudacilor primarului Gheorghe Boca.

NOTĂ 3: DNA Cluj mai EXISTĂ?

Category

banner pnl

aeroport

Profile picture for user Eugen Olariu