Imaginea zilei: Asfaltări de mântuială în comuna Poieni

asfaltari comuna poieni

Modul în care anumiți primari înțeleg să cheltuie banul public este uneori de neînțeles. În pre-campanie electorală, după ce ani de zile a lăsat străzile  comunei Poieni neasfaltate, primarul în funcție Gheorghe Boca a considerat că e timpul să mai facă ceva pentru comunitate. Astfel, după ce 4 ani a mimat că muncește în slujba cetățenilor care i-au oferit votul, Boca s-a gândit că e timpul să  prostească din nou alegătorii și să trecut la fapte. Așa cum se poate vedea din imaginea postată pe Facebook de un locuitor al comunei, asfaltările în satul Morlaca se fac la metru pătrat. O roabă de asfalt a fost aruncată pe mijlocul unui drum care începe de niciunde și duce nicăieri. Vorba unui alt locuitor al comunei Poieni: "Bine că avem televiziune locală plătită din banii noștri"

"Acesta este competența primăriei Poieni.

Măi oameni buni, ei au vrut să asfalteze, dar au observat că e materialul prost și au oprit lucrările, să nu fie risipă de material, numai la rău vă gândiți întotdeauna.

Nano asfalt, se mută particulele de asfalt pe unde mergi cu roata, când își face regenerarea se adună tot în același loc," au fost câteva dintre comentariile la imaginea postată pe Facebook.

Category

aeroport cluj

Profile picture for user InfoCluj.eu