La Florești, Șulea dublează taxele. Vezi care va fi noul tarif pentru ridicarea gunoiului

rampa de gunoi

Potrivit unui Proiect de hotărâre ce vizează aprobarea Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare și instituirea taxei speciale de salubrizare, inițiat de primarul Horia Șulea, locuitorii comunei Florești vor plăti de anul viitor de două ori mai mult decât plătesc în prezent pentru ridicarea gunoiului.

În ședința din 12 decembrie consilierii locali ai comunei Florești sunt chemați să voteze majorarea taxei de salubrizare la 15 lei/lună pentru eprsoanele fizice respectiv la 140 pe metru cub de deșeuri  pentru persoanele juridice.

"Art1.Se aprobă Regulamentul de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare și instituirea taxei speciale de salubrizare conform anexei șa prezenta hotărâre.
Art 2 Se aprobă instituirea taxei speciale de salubrizare pentru contribuabilii comunei Florești, persoane fizice 15 lei/persoană/lună și persoane juridice 140lei/m3/lună, în vederea acoperirii costurulor de colectare, transport și depozitare a deșeurilor produse", se arată în proiectulde hotărâre supus votului consilierilor.

taxa salubritate

Ultima tentativă de licitație, privind încredințarea serviciului de salubritate de pe raza comunei Florești postată pe Seap, a expirat în  primăvara acestui an. Anunțul a fost formulat în așa fel încât niciun agent economic nu a  participat. În prezent deșeurile floreștenilor sunt ridicatte de firma Strict Prest care a primit contractul pentru aceste servicii prin negociere directă.

Category

corina cretu