La Primăria Baciu copiile xerox sunt suprataxate și fără chitanță

primaria baciu

Un clujean ne-a relatat o situație mai puțin plăcută de care s-a lovit atunci când a încercat să își plătească impozitele la Primăria comunei Baciu. 

La sfârșitul săptămânii trecute, atunci când a avut de depus niște acte la registratura instituției menționate, fiindu-i solicitate niște xero-copii, cetățeanul a fost nevoit să apelze la serviciile de fotocopiere operate de o funcționară a primăriei. Surpriza a fost în monentul în care i-a fost solicitată suma de 5 lei pentru 4 coli xerox. 

"La Primăria Baciu am fost pus în situația de a plăti nu mai puțin de 5 lei pentru 4 copii xerox.  O domnișorică, pusă la parter în holul primăriei, face copii la actele oamenilor. Pentru patru hârtii copiate a cerut suma de 5 lei. Fără bon fiscal și fără chitanță. Domnișoara a Iuat banii și i-a dus într-un birou alăturat. Domnița a încasat cei 5 lei pe 4 hârtii și a zis mulțumesc. Nu tu un bon, nu tu o chitanță. Pe lângă faptul că e suprapreț și încasează un leu pe pagină în loc de 10 bani, nu a schițat nicio intenție pentru a elibera o chitanță, măcar așa de formă", ne-a relatat clujeanul. 

 

Category

clujinnovationparc

lapusan-codrean

Profile picture for user InfoCluj.eu