Caz șocant la Cluj-Napoca. Mamă acuzată că și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani

crima marasti

Un incident șocant la Cluj-Napoca s-a petrecut sâmbătă noaptea într-un apartament de pe strada Timișului din  cartierul Mărăști. O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, mamă a trei copii, este acuzată că și-ar fi bătut până la moarte fiul de 9 ani.

Potrivit surselor InfoCluj.eu, femeia ar fi început să îl bată pe copilul de doar 9 ani în jurul orei 14, după care și-a luat ceilalți fii și a plecat de acasă. Când s-a întors acasă după câteva ore, l-a găsit pe copilul bătut fără suflare. În stare de șoc, femeii i-au trebuit ore bune pentru a suna la numărul de urgență 112. Echipajul SMURD sosit la fața locului în jurul ore 23.00 a constatat decesul copilului și ulterior i-a preluat pe ceilalți doi aflați în stare de șoc și i-a dus la UPU. Fiind considerată o moarte suspectă medicii au solicitat intervenția poliției.

Anchetatorii sosiți la fața locului au găsit pe trupul celui mic urme de violență motiv pentru care au decis audierea femeii la secția de poliție. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

UPDATE 1:

Potrivit anchetatorilor mama băiatului decedat  a fost reținută și urmează  a fi prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

“Mama a fost reținută și urmează a fi prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului”, au declarat reprezentantii IPJ Cluj.

În urma probelor administrate și a efectuării necropsiei, femeii în vârstă de 36 de ani, i-a fost schimbată încadrarerea faptei din violență în familie - în violență în familie sub aspectului omorului. Cei doi frați ai copilului decedat au fost preluați de specialistii DGASPC Cluj.

 

 

 

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu