Constructor din Florești, sancționat de Poliția Locală pentru că a murdărit cu noroi domeniul public

santier new city cetății

Curățenia stradală pe raza comunei Florești lasă de dorit  sau este aproape inexistentă din cauza faptului că nu există o firmă delegată care să se ocupe de acest serviciu. Atunci când nu plouă aerul devine irespirabil pe arterele intens circulate din cauza prafului ridicat de autoturisme. În zilele ploioase, mizeria adusă de mașini de pe străzile  private (în mare parte neasfaltate) pe străzile domeniu public rămâne necurățată fapt demonstrează lipsa de interes a autorităților locale privind calitatea vieții cetățenilor, plătitori de taxe și impozite.

mizerie stradala

Un constructor din Florești ce a confundat domeniul public cu domeniul privat a fost sancționat în această dimineață de către agenții Poliției Locale pentru faptul că utilajele care ieșeau de pe șantier au murdărit cu noroi partea carosabilă.   

noroi pe strazi floresti

S.C. AB Group Construct SRL, dezvoltatorul imobiliar al  ansamblului de locuințe  New City Cetății din Florești, a fost sancționat de către polițiștii locali în urma sesizării făcute de un cetățean indignat de faptul că utilajele care ieșeau din șantier au murdărit cu noroi trotuarul și partea carosabilă.

Polițiștii locali au răspuns promt la sesizarea floreșteanului și, la mai puțin de jumătate de oră de la apel, o fost prezenți la fața locului pentru a constata contravenția. Potrivit unuia dintre agenții ce au luat parte la intervenție, constructorul a fost obligat să curețe domeniul public de noroiul adus din șantier de utilaje și șă amenajeze un sistem de spălare a mașinilor ce ies din șantier. Pe lângă măsurile enumerate, dezvoltatorul imobiliar a primit și o amendă contravențională pentru murdărirea cu noroi a carosabilului.

floresti

Pentru promtitudinea de care au dat dovadă în acest caz nu ne rămâne decât să îi felcităm pe agenții Poliției Locale Florești. Totodată le sugerăm acestorta, dacă tot au la dispoziție mașină și motorină suficientă, să verifice și alte șantiere din comună. Cu siguranță cazul de azi de pe strada Cetății nu esse unul singular.

Category
Profile picture for user Eugen Olariu