În Florești semnele de circulație sunt amplasate fără avize

semne de circulatie ilegale

Nu mai este niciun secret că în Republica Autonomă Florești, ( a se citi sat Florești, comuna Florești, județul Cluj sau Moșia lui Șuleiman de Florești ) păstorită vremelnic de Horia Șulea, ilegalitățile și abuzurile administrației locale ( prin puterea angajaților Poliției Locale puși să pândească pe la colțuri de stradă) sunt la ordinea zilei.

Cel mai recent exemplu este cel prin care administrația Șulea a amplasat pe mai multe străzi din satul Florești semne de circulație care interzice accesul vehiculelor ce depășesc un anumit tonaj. Se pare că, așa cum o demonstrează răspunsul oficial dat de IPJ Cluj, respectivele semne de circulație au fost amplasate fără a avea toată documentația necesară. Mai mult decât atât, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Serviciul Rutier obligă administratorului drumului, Primăria Florești, demontarea semnelor de circulație amplasate ilegal. 

floresti

”Există un proiect de hotărâre care a trecut în urmă cu două luni de zile. Nu știu să fi fost contestată sau anulată acea hotărâre. În ședința pe comisii, l-am întrebat pe Ștefan Goia ( administratorul comunei Florești n.red) dacă există avize. Goia a afirmat că există toate avizele, inclusiv cele de la Poliția Rutieră, a afirmat Doru Matei, consilier local. 

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj îl obligă pe Horia Șulea să demonteze indicatoarele ilegale.

"Cu privire la existența unor indicatoare rutiere de interzicere a accesului autovehiculelor având masa maximă admisă mai mare de 3,5 tone la intersecția străzii Florilor cu strada Cetății, respectiv celor având masa maximă admisă mai mare de 7,5 tone la intersecția Prof Ioan Rus cu strada Tăuțiului și str. Cetății, ambele din loc. Florești jud. Cluj, vă comunicăm că, poliția rutieră nu a emis un aviz pentru montarea acestora. Având în vedere aspectele sesizate am solicitat administratorului drumului  public,, Primăria Comunei Florești, demontarea acestora până la obținerea avizelor necesare", se arată în documentul semnat de Mircea Ioan Rus, șeful IPJ Cluj.  

horia sulea primar degeaba

Dacă tot au constatat că respectivele semne de circulație au fost amplasate fără aviz, reprezentanții Serviciului Rutier al IPJ Cluj ar putea să se autosesizeze și să întocmească un proces verbal prin care să îi sancționeze pe cei care au dat ordinul de montare al respectivelor semne. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category
Profile picture for user Eugen Olariu