Fundația Prințul de Wales - 70 de burse pentru militari și tineri sub 45 de ani din mediul rural

burse fundatia printul de wales

Fundația Printul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai oferă 70 de burse la cursuri de antreprenoriat, care vor avea loc la sediul universității din Cluj. Bursele se adresează cu precădere militarilor români ce fac tranziția spre viața civilă și tinerilor sub 45 de ani din mediul rural care au sau doresc să înceapă o afacere. Participanții vor primi Atestate profesionale din partea Universității Babeș Bolyai.

Cursurile se vor desfășura în perioada octombrie - decembrie 2018 iar bursierii vor avea oportunitatea de a participa la un curs modular intensiv, cu lectori experimentați și dedicați, care utilizează metode interactive specifice educației adulților. Programul de formare va include teme precum: activitatea antreprenorială (de la idee la oportunitatea de afaceri), planul de afaceri (planificare, buget, marketing, riscuri), branding și oportunități de finanțare a afacerii.

Fundatia Printul de Wales a lansat primul program în sprijinul militarilor romani în 2017 când a susținut trei militari răniți să participe la Jocurile Invictus din Canada. Atunci, Prințul Charles de Wales a dorit să contribuie personal la achiziționarea de echipamente prostetice necesare militarilor români. Ulterior, Fundația Alteței Sale Regale în România a dezvolat acest program în dorința de a sustine și militari ce părăsesc armata și au nevoie de recalificare pentru o nouă carieră în viața civilă.

Cu o istorie remarcabilă, primul Colegiu Iezuit fiind creat în 1581, Universitatea Babeș Bolyai este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. Oferta educațională a universității reunește peste 500 de programe la nivel de licență și master în română, engleză, germană și franceză. În același timp, universitatea, prin Centrul de Formare Continuă și Învățământ la distanță, oferă programe specifice pentru dezvoltarea profesională și personală a adulților.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri persoanele interesate trebuie să trimită un CV (o pagina A4) și o scrisoare de motivare (o pagină A4) direct către Universitatea Babeș Bolyai la adresa de email: secretariat.fcll@ubbcluj.ro

 

Category

aeroport