La Cluj a fost lansată aplicația care îți spală mașina fără să stai la coadă

aplciatie wash me

Începând de azi a fost lansată aplicația prin intermediul căreia clujenii își pot spăla mașina fără să stea la cozi, fără să traverseze tot orașul ca să ajungă la spălătoria preferată unde să  găsească inevitabil o altă coadă.

Potrivit statisticilor, statul la cozi la spălătoriile auto ne scurtează viața. Dar cum ar fi dacă, în loc să ne pierdem timpul numărând secundele până ne vine rândul să ne spălăm mașina, am face orice altceva? Răspunsul a aceată întrebare l-a oferit recent un grup de tineri care s-au săturat să le ajungă “mașina la os”.

spalatorie de masini

Ideea a apărut ca urmare a faptului că deși  Cluj-Napoca este considerat un smart city, străzile sunt pline de mașini murdare. Astfel a fost creată aplicația WashMe, pentru că nimic nu e mai simplu decât să descarci o aplicație și să începi să îți “speli” imaginea. Rolul aplicației WashMe este acela de a  găsi în timp real, spălătoriile libere pe pe raza municipiului  Cluj-Napoca.

"Ideea aplicației a pornit de la situații simple, cu care se confruntă fiecare: goana după un loc liber la o spălătorie, aglomerație peste tot și stat la coadă ore-n șir exact în momentele în care ai impresia că tot orașul a decis să-și spele mașina în același timp. Aplicația este foarte simplu de utilizat: îți alegi spălătoria liberă de pe hartă și-ți faci rezervare, în câteva minute. Bineînțeles, poți să-ți faci programare și pentru o altă zi, dacă asta dorești. În prezent, aplicația este disponibilă în municipiul Cluj-Napoca, dar avem în plan să ne extindem și în alte orașe mari din Transilvania, la începutul anului viitor. Ținta noastră e să schimbăm imaginea orașelor în care trăim, pornind de la modul în care se prezintă parcul auto. Uneori, o imagine impecabilă pleacă de la cât de curată sau de prăfuită e mașina pe care o conduci", a afirmat Alin Șutea director executiv al WashMe..

WashMe este disponibilă în Google Play, pe washme.ro și, foarte curând, în APP Store.

 

Category

corina cretu