Mercedes şi BMW fac firmă de ride sharing în România 

freenow

Clever a devenit FREE NOW din 26noiembrie, parte din grupul internațional de mobilitate urbană “NOW”, lansat de Daimler și BMW în luna februarie a acestui an. Afacerea constă într-o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în România și în peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează.

Prima etapă a lansării FREE NOW în România va începe prin înrolarea șoferilor Clever existenți din București în noua aplicație, urmând ca într-o etapă ulterioară să aibă loc și migrarea în alte orașe în care Clever operează. 

Aplicația FREE NOW va fi în curând disponibilă și pentru pasageri, fiind necesar să o descarce din magazinele de aplicații ale Apple și Google după lansarea oficială. Ulterior, aplicația Clever va continua să fie operațională pentru jumătate de an, după care va fi înlocuită complet de noua aplicație FREE NOW. 

“Echipa Clever va rămâne în continuare să aibă grijă de aplicaţia FREENOW. Promisiunea noastră e că şoferii care lucrează pentru noi vor câştiga cel mai mult dintre toţi care folosesc astfel de aplicaţii. Ne ocupăm foarte aproape şi de calitatea serviciilor. Investiţia în transformarea Clever în FREENOW este de 3 milioane de euro în rebranding şi dezvoltarea noii aplicaţii. Credem că anul viitor numărul de curse ne va creşte cu 50%, faţă de acest an. Anul acesta am înregistrat 30 de milioane de curse finalizate”, a afirmat Andrei Frunză. 

 

 

Category

PNL2020

aeroport

pro

alternativa dreapta

Profile picture for user InfoCluj.eu