Vrei să lucrezi la BTarena? Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

sala polivalenta

Sub sloganul “Haide în cea mai valoroasă echipă, BTarena caută profesioniști”, conducerea Sălii Polivalente a publicat recent pe site-ul oficial al instituției un anunț privind scoaterea la concurs a trei posturi rămase vacante ca urmare a recentelor demisii ale unor angajați. Cele trei posturi pe care conducerea BTarena l-a scos la concurs vizează pozițiile de îngrijitor clădiri, inginer,  respectiv de  expert achiziții publice. Persoanele interesate mai au la dispoziție o săptămână pentru a-și depune dosarul de candidatură.  

"Te invităm să te angajezi la BTarena. Suntem cea mai bună echipă și căutăm cei mai buni profesioniști. Există trei poziții vacante: specialist în achiziții publice, ingineri și îngrijitor clădiri. Probele de concurs constau din selecție de dosare și interviu. Dosarele de concurs se vor depune în perioada 23.10.2018 – 02.11.2018 (în intervalul orar 9-20.00), la sediul Sălii Polivalente S.A. Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere se va afişa în data de 05.11.2018, ora 11.00, la sediul Sălii Polivalente  și pe site-ul societății www.btarena.info. Interviurile vor avea loc în data de 06.11.2018, începând cu ora 10, la sediul Sălii Polivalente. Pot participa la interviu doar candidaţii care au fost admişi în urma selecţiei dosarelor de concurs",  este anunțul publicat pe site-ul oficial al BTarena.

Iată condițiile generale pe care trebuie să le îndeplinească candidații:

"Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă/ absolvent studii tehnice medii cu diplomă;
Cunoştinţe de operare pe calculator și software/hardware cel puțin nivel mediu"

 

Category

corina cretu