Claudia Anastase: Începe școala! Sau ar trebui să înceapă, nemernicilor

guvernul orban

La început de an școlar, Claudia Anastase, într-o postare pe contul personal de Facebook, a ținut să transmită un mesaj adresat celor care azi conduc destinele României. Anastase a afirmat că nu va perminte Guvernului Orban să facă experimente pe copilul său și că, în prag de an școlar, guvernanții s-au spălat pe mâini de orice răspundere pentru școală, educație și sănătate.

"Începe școala, guvernanților. Sau ar trebui să înceapă. Vă deranjez cumva din campania electorală? Vă scot din sărite când tocmai vă cloceați ouăle desprinse din analizele traseului electoral, din mintea voastră și din graficele sociologice?

Chiar vă imaginați că o să vă permit experimente pe copilul meu, pe profesorii copilului meu, chiar îndrăzniţi să vă faceți socotelile următoarelor mutări electorale și pandemice gândind că pe mine mă impresionează ceea ce spuneți voi că e obligatoriu pentru mine și pentru cei care gândesc ca mine, câtă vreme este evident că sunteți incapabili să spuneți articulat un adevăr, să desenați cu mâna o schiță, să vă exprimați corect gramatical chiar și în momentele când mimați alintul pentru educație și educatori?

anastase

Credeți că mai aveți șansa să vă accept ca autoritate câtă vreme vă trimiteți fiul risipitor să se joace cu finanțele țării și să scuipe jigniri și flăcări pe nări către o țara întreagă, în contextul în care este vizibil pentru oricine că nu are combustie intelectuală nici pentru propriile arderi?
Credeți că mai puteți să reglați din imagine și filtre, încă două săptămâni de campanie, prea evidenta prostie și nepricepere în arta guvernării, limitând-o pe tanti aia la scos capul de după ”pepsiglas” pentru a ne mai jigni tuturor, pentru a zecea oară, inteligența?
M-am tot abținut să reacționez dar e inadmisibil ce faceți cu milioanele de copii, părinți și profesori din țara asta. Nu vă e oare absolut deloc rușine să ieșiți pe străzi în campania asta electorală când în prag de an școlar v-ați spălat pe mâini de orice răspundere pentru școală, educație și sănătate?

anastase
Nu voi fi cobaiul vostru. Nu vă vreau. Nu vă mai ”sacrificaţi” pentru binele nostru pentru că ne veți afunda iremediabil pe toți în mlaştina gândirii voastre. Plecați acasă și lăsați inerția să salveze țara asta, dacă nu ați atins și ofilit deja chiar fiecare fir cu rod din vechea ei pepinieră.

anastase

Începe școala, guvernanților. Sau ar trebui să înceapă. Ați ratat și momentul ăsta crezând că e vorba despre școala vieții, aia pe care ați frecventat-o voi și pilele voastre plasate de curând prin toate funcțiile cheie ale țării. Plecați de la butoanele instituțiilor care gestionează educația și socotiți pe abac voturile celor care știu să strige public, cu gura largă- muie- și apoi râgâiți-vă progresul electoral cu o bere bună la guvern. Începe școala. Sau ar trebui să înceapă, nemernicilor.

Category

aeroport

Profile picture for user InfoCluj.eu