CTP Cluj-Napoca introduce autobuze dedicate elevilor în Dâmbul Rotund

autobuze

Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Companai de Transport Public urmează să achiziţioneze încă 10 autobuze care vor fi utilizate în special transportului elevilor. Astfel, începând cu luna mai, programul dedicat transporului elevilor se va extinde și în cartierul Dâmbul Rotund.

"Noi vom cumpăra 10 autobuze şcolare pentru elevi. Începând cu luna mai vom extinde acest program şi din primăvară vom ajunge inclusiv în cartiere precum Dâmbul Rotund, unde nu am avut transport dedicat elevilor. Urmează să fie votat bugetul pentru CTP în luna aprilie, iar după ce le vom achiziţiona vor fi puse în circulaţie. Vreau să-l felicit pe această cale pe domnul Neag care face o treabă exclentă la CTP şi a reuşit să ducă transportul în comun din Cluj-Napoca la nivelul marilor oraşe", a  afirmat Emil  Boc.

În prezent programul dedicat transporului elevilor  deservește cartierele  Mănăştur, Gheorgheni, Mărăşti și Grigorescu.  beneficiază deja de autobuze dedicate special Proiectul inițiat de Primăria Cluj-Napoca are rolul de a reduce aglomeratia.

 

Category

banner pnl

aeroport

Profile picture for user InfoCluj.eu