Sediu nou pentru Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Cluj

serviciul inmatriculari

Începând de azi, Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor are un nou sediu.

Față de vechea locație din cartierul Gheorgheni, noul sediu are o suprafaţă dublă. Locația actuală este fosta clădire a vămii de lângă aeroport și a fost amenajată cu toate dotările necesare astfel încât toate activităţile specifice care se efectuează în cadrul serviciului să fie realizate în bune condiţii şi cu respectarea măsurilor sanitare.

”Aglomerația creată de cele 300-500 mașini care veneau zilnic în cartierul Gheorgheni în zona str. Albac pentru înmatriculări auto sau permise a dus la decizia unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Ministerul de Finanțe pentru a face posibilă mutarea sediului acestui serviciu din Gheorgheni în Someșeni. Ca urmare, de astăzi, sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Cluj funcționează la o nouă adresă, în clădirea în care se află și Vama Cluj, pe strada Traian Vuia, nr. 157”, a precizat primarul Emil Boc. 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta