Șuleiman, ia-ți calul și du-te !!!

cal in floresti

Este inadmisibil ca, pe un drum european, cel mai aglomerat din Romania, caii să circule liberi fiind un adevărat pericol public pentru cetățeni. Administrația comunei Florești este incapabilă să soluționeze o problemă ce persistă de ani buni: prezența cailor liberi pe drumurile publice.

În această seară,în jurul orei 21.00,  pe drumul european E 60, de pe raza localității Florești, un participant la trafic a surprins și distribuit pe rețelele de socializare o imagine în care se poate observa cum un cal se plimbă nestingherit pe mijlocul străzii.

cal pe drum european

Deși, în repetate rânduri, au fost făcute sesizări din partea locuitorilor comunei cu privire la prezența cabalinelor în parcările particulare, printre mașini, pe spațiile de joacă pentru copii sau pe diferite străzi, administrația păstorită vremelnic de Șuleiman de Florești nu a fost capabilă să soluționeze și, implicit, să combată apariția unor astfel de evenimente neplăcute participanților la trafic. Motivul incredibil invocat de fiecare dată de autoritățile floreștene a fost acela că deși se aplică amenzi, proprietarii cailor nu le plătesc.  Este posibil ca, după ce un cal lăsat liber prin sat va “freca” mașina în valoare de 60 de mii de euro a primarului( știm cine, cum, de unde și când a cumparat-o), să vedem cum administrația locală va găsi soluții în vederea rezolvării acestei probleme.

Dar până atunci, Șuleiman ia-ți calul și du-te!

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu