20.000 lei, donație pentru proiectul ”Sunet pentru sănătatea copiilor”

conul onorific

Azi, la sediul Consulatului Onorific al Turciei din Cluj-Napoca, a avut loc ceremonia de acordare a unui CEC  în valoare de 20.000 lei, din partea Uniunii Consulilor Onorifici din România, pentru susținerea proiectului „Sunet pentru sănătatea copiilor” derulat de Asociația Life Education for All din Cluj-Napoca. Proiectul ce are ca scop dotarea saloanelor pentru copiii bolnavi cronic, internați pentru lungă durată în spitale din întreaga țară, cu aparatură audio-video, cd-uri cu povesti și muzica pentru copii, muzica clasică, relaxantă sau terapeutică pentru copii între 0-18 ani, cât și cd-uri cu conținut educațional pentru accesul acestora la meloterapie, care să contribuie și să le îmbunătățească viața pe perioada în care se află internați.

Vasile Andrei Vita- Consul Onorific al Republicii Turcia la Cluj-Napoca și Secretarul General al Uniunii Consulilor Onorifici din România împreună cu Decebal Victor Cotoc – Consul Onorific al Republicii Tunisia la Cluj-Napoca au înmânat CEC-ul de donație Oanei Mîndruț- Directoarea Asociației “Life Education for All”, adresându-i totodată felicitări pentru toate eforturile depuse, cât și pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul asociației și în beneficiul copiilor bolnavi cronic din spitalele din întreaga țară.

La ceremonie au participat membrii Uniunii Consulilor Onorifici din România: Vasile -Andrei VITA – Consul Onorific al Republicii Turcia la Cluj Napoca, Decebal Victor Cotoc - Consul Onorific al Republicii Tunisia la Cluj-Napoca, Mihaela-Monica Călușer - Consul Onorific al Republicii Polone la Cluj-Napoca, Jose Arnau USON – Consul Onorific al Spaniei la Cluj-Napoca, Wouter Reijers EIJE - Consul Onorific al Regatului Ţărilor de Jos la Cluj-Napoca, Massimo Novali -Consul Onorific al Republicii Italiene la Cluj-Napoca, care au apreciat eforturile personalului din cadrul asociației, arătându-și admirația pentru sprijinirea sistemului medical românesc, în special în aceste vremuri dificile.

Această sumă a fost strânsă cu prilejul „Balului de primavară UCOR” organizat de Uniunea Consulilor Onorifici din România în data de 7 martie 2020 la Hotelul Intercontinental Bucuresti, eveniment ce a reunit peste 100 persoane, printre invitați s-au numărat Excelențele lor doamne și domni ambasadori, personalități din Ministerul Afacerilor Externe, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din România. De asemenea, la eveniment a fost invitat şi a acceptat invitaţia, domnul Prof. Dr. Wolfram Scharff, preşedintele Corpului Consular din Germania (KKD) și Consul Onorific al Republicii Africa de Sud pentru Saxonia și Saxonia-Anhalt.

Cu suma sponsorizată de Uniunea Consulilor Onorifici din România, Life Education for All a dotat cu audioteci 27 de saloane de copii din cadrul Spitalului Județean Călărași, Spitalului Municipal Gherla, Spitalului Municipal Turda și Spitalului Municipal Câmpia Turzii.

 

Category

aeroport