Candidat la primăria Poieni, depistat pozitiv cu COVID-19

dacian ciolos

Septimiu Crișan, candidatul USR pentru funcția de primar al comunei Poieni a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe contul său de socializare. Potrivit lui Crișan atât el cât și soția sa au manifestat simptome de COVID-19, motiv pentru care au apelat la Serviciul de Urgență Huedin. După analize preliminare medicii le-a recomandat celor doi soți să se testeze. Rezultatul testelor a fost primit de aceștia joi seara, fiind unul pozitiv.

ciolos septimiu crisan

În 7 septembrie Septimiu Crișan (foto dreapta) a participat la o acțiune electorală în Cluj-Napoca unde s-a fotografiat fără mască alături de  Dacian Cioloș aflat în campanie prin județul Cluj. Prin urmare nu este exclus ca și Dacian Cioloș să fie nevoit să se testeze.

"Bună seara, din păcate o să trebuiască să ne oprim activitatea de campanie fizică, o să continuăm doar aici în online. Ieri am fost testați și tot ieri, spre seara...am fost diagnosticați pozitivi cu virusul Covid19. Atât eu cât și soția mea. Suntem bine, așteptăm să fim retestați pentru a avea confirmarea primului test! Deocamdată ne-am autoizolat la domiciliu și așteptăm să fim contactați de către DSP! Aveți grijă de voi. Sănătate multă la toată lumea!!! Sfatul nostru este ca în cazul în care aveți simptome să apelați cu încredere la serviciul de urgențe Huedin și la medicii de familie pentru a fi îndrumați și testați! Doar astfel putem limita efectele negative ale acestui virus!", a fost mesajul postat de Septimiu Crișan pe contul său de Facebook.

Potrivit prefectului Mircea Abrudean, în comuna Poieni sunt înregistrate 3 cazuri de persoane depistate pozitiv cu COVID-19. 

În urma publicării articolului, Septimiu Crișan a ținut să facă unele precizări. 

"În urma articolelor publicate în presa as avea de facut cateva precizari! După cum se vede și în poza alături de Dacian se păstra distanta regulamentară de 1,5 metri iar eu am dat masca jos timp de 5 secunde în momentul pozei, ne având contact fizic nici un moment cu el, putându-se vedea masca în mâna mea, tot restul evenimentului s-a purtat mască de către toți participanții și s-au păstrat regulile de distanțare socială! În același timp vreau să precizez ca Marius Ciota nu a fost prezent la eveniment si nu m-am intalnit cu el in ultima perioada! Țin să precizez că deși am fost testat pozitiv nu am nici un simptom", a susținut Septimiu Crișan într-o postare pe Facebook.

septimiu

Category

banner pnl

aeroport