Grav accident de circulație pe Podul IRA. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

accident ira

Un grav accident de circulație s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 23.00,  în zona Podului IRA. Potrivit martorilor, conducatorul autoturismului marca Mercedes  cu numărul de înmatriculare CJ 91 BDD a fugit de la locul faptei. Tot potrivit martorilor șoferul se pare că  ar fi consumat bauturi alcoolice. Polițiștii încearcă să îi dea de urmă.

"accident pod ira ! cj 91 bdd ai facut accident si ai si fugit de la locul accidentului ! ! ! posibil beat !," a postat Draica Alexandru pe InfoTrafic Cluj.

accindent

UPDATE:

"La data de 30.06.2019, în jurul orei 22.30, intersecție Aurel Vlaicu cu Tulgheșului, s-a produs un accident rutier cu 3 auto implicate, rezultând o victimă.  Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate; astfel, un șofer care conducea auto pe strada Aurel Vlaicu, ajuns la intersecție cu strada Tulgheșului, la efectuarea unui viraj stânga spre această stradă nu ar fi acordat prioritate de trecere unui auto condus de un bărbat, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pe care l-ar fi proiectat într-un  auto condus de un bărbat de 28 de ani, din Târgu Mureș. În urma impactului, șoferul de 21 de ani a suferit vătămări corporale. Conducatorul auto care nu a acordat prioritate de trecere a parasit locul producerii accidentului. Acesta a fost identificat;urmeaza să se prezinte la sediul poliției pentru audieri. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără incuviințare", au transmis repzezentanții IPJ Cluj.

 

Category

clujinnovationparc