Ion Moldovan, șeful ISU Cluj, avansat la gradul de general

ion moldovan

Ion Moldovan, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj a fost avansat azi prin Decret prezidențial la gradul de general de brigadă - cu o stea.

"Suntem onorați la acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea domnului colonel Ion Moldovan. Avansarea de azi a inspectorului șef al unității noastre, prin Decret prezidențial, este un moment de mândrie pentru noi, ocazie în care dorim să îl felicităm pe domnul general de brigadă și să-i urăm să aibă parte, și de acum înainte, de cât mai multe misiuni reușite!", au anunțat pe pagina de facebook a instituției reprezentanții ISU Cluj.

ion moldovan

Ion Moldovan, în vîrstă de  45 de ani,  a absolvit în 1997  Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza ca şef de promoţie al academiei, cu diplomă de licenţă în specializarea ofiţeri de pompieri – inginer instalaţii. În perioada 1997-2003 a deținut funcția de  locţiitor al comandantului Detaşamentului (Companiei) de Pompieri Dej iar din 2003 până în 2006 a ocupat funcția de Comandat al aceluiași Detașament. Din aprilie 2014 Ion Moldovan este inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj.

 

Category

aeroport