Ion Moldovan, șeful ISU Cluj, avansat la gradul de general

ion moldovan

Ion Moldovan, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj a fost avansat azi prin Decret prezidențial la gradul de general de brigadă - cu o stea.

"Suntem onorați la acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea domnului colonel Ion Moldovan. Avansarea de azi a inspectorului șef al unității noastre, prin Decret prezidențial, este un moment de mândrie pentru noi, ocazie în care dorim să îl felicităm pe domnul general de brigadă și să-i urăm să aibă parte, și de acum înainte, de cât mai multe misiuni reușite!", au anunțat pe pagina de facebook a instituției reprezentanții ISU Cluj.

ion moldovan

Ion Moldovan, în vîrstă de  45 de ani,  a absolvit în 1997  Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza ca şef de promoţie al academiei, cu diplomă de licenţă în specializarea ofiţeri de pompieri – inginer instalaţii. În perioada 1997-2003 a deținut funcția de  locţiitor al comandantului Detaşamentului (Companiei) de Pompieri Dej iar din 2003 până în 2006 a ocupat funcția de Comandat al aceluiași Detașament. Din aprilie 2014 Ion Moldovan este inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj.

 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta

Profile picture for user InfoCluj.eu