Mașină SMURD care transporta carantinați, răsturnată lângă Podul Garibaldi

smurd

Un microbus al ISU Maramureș, în care se aflau 14 persoane, a fost lovit în plin de un alt autoturism în apropiere de Podul Garibaldi din Cluj-Napoca. În urma impactului autoutilitara SMURD s-a răsturnat cu oamenii înăuntru.  Mașina ISU se deplasa în coloană și transporta 10  maramureșeni sosiți cu un avion care a decolat de pe un aeroport din Germania.

"Este vorba de un microbuz care s-a răsturnat. Acesta aparține de ISU Maramureș, și era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din Germania", au declarat reprezentanții ISU Cluj. Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța, prin Germania), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină.

accdeint smurd

Potrivit IPJ Cluj conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea rosie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase

"În jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU si un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea rosie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din comuna Bonțida. În urma  accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool", au afirmat reprezentanții IPJ. 

 

 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta

Profile picture for user InfoCluj.eu