O femeie spulberată pe trecere de pietoni în Baciu

accident baciu

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 12.00  pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. O femeie de 70 de ani, în timp ce traversa strada regulamentar pe trecere de pietoni,  a fost lovită de un autoturism Mercedes cu număr de înmatriculare B 94XWL ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Baciu. Coloana de mașini care s-a format a ajuns până la gară. Imaginile cu tragedia au fost postate pe InfoTrafic. Cluj.

La fața locului a sosit în scurt timp un echipaj al Serviciului de Ambulanță care a acordat femeii accidentate primul ajurtor, victima fiind  transportată în stare gravă la UPU .

"Este vorba despre un conducător auto care circula înspre Calea Baciului, a surprins și a accidentat o femeie în vârstă de circa 70 de ani. Aceasta, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii, iar conform primelor verificări de la fața locului, era pe trecerea pentru pietoni. A fost rănită și transportată la UPU pentru îngrijiri medicale”, a declarat Carmen Juca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Category

aeroport

Profile picture for user InfoCluj.eu