O hală de producție din Câmpia Turzii a fost mistuită de flăcări

incendiu turda

Un puternic incendiu a izbucnit joi dimineață, în jurul orei 7.30, la o hală de producție de piese zincate  și produse oxid de zinc din Parcul Industrial Câmpia Turzii. Flăcările au distrus 4.000 metri pătrați din acoperișul halei. Investiția aparține firmei Berg Banat iar pagupa este de aproximativ 7 milioane de euro.

incendiu

”Am fost alertați în jurul orei 7.30 despre un incendiu de amploare la o hală industrială din Câmpia Turzii. Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de circa 4000 mp.Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent. Flăcările au fost lichidate în jurul orei 9.00 se lucrează acum pentru eliminarea focarelor mocnite și pentru decopertarea zonelor unde se mai manifestă acestea”, a declarat Andrei Biriș,  purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

incendiu campia turzii

Din cercetările preliminare se pare că incendiul, din această dimineață de la hala de pe str. Laminoriștilor din Câmpia Turzii, a pornit de la un scurtcircuit la un aparat electric (utilizat în lucrările desfășurate pe șantier), care a fost lăsat în funcțiune și a fost nesupravegheat.

Category

clujinnovationparc