Primul aquapark din județul Cluj a fost inaugurat duminică la Florești

aquaparcfloresti

Emil Boc le promite de mai bine de 15 ani cetățenilor care locuiesc în municipiul Cluj-Napoca un aquapark. După ce inițial a anunțat că investiția va fi făcută pe terenul actualului ștrand Sun din cartierul Grigorescu, edilul a mutat locația viitorului aquapark în cartierul Gheorgheni. În comuna Chinteni, primărița Lucia Suciu a demarat la rândul său un proiect ce vizează construirea unui aquapark, proiect care, la ora actuală, este mult mai avansat decât cel al primarului  Boc.

floresti aquaparc

Deși cele două proiecte atât de necesare creșterii calității vieții clujenilor sunt în derulare în diferite faze de investiție, se pare că, Floreștiul, cea mai populată comună a României, a dat lovitura. Cei aproape 60.000 de locuitori au începând de duminică 14 aprilie un aquapark.

floresti

Ca urmare a investițiilor ( lipsă ) în sistemul de canalizare  făcute de primăria Florești astăzi, pe strada Eroilor numărul 22, locuitorii riverani au inaugurat primul aquapark din județul Cluj. De la eveniment au lipsit autoritățile locale și județene ocupate cu plimbările electorale. Acest lucru nu i-a deranjat deloc pe floreștenii prezenți la bazinul de pe Eroilor. Câțiva dintre ei au lansat la apă saltele și s-au așezat la plajă pe apa lină și curată a principalului bazin din aquaparcul proaspăt inaugurat. Pentru că sursa de alimentare cu apă a bazinelor se face pe cale naturală, apă de ploaie și apă menajeră refulată din sistemul de canalizare, intrarea la primul și unicul aquapark din județul Cluj este liberă.

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Problemele de canalizare din comuna Florești sunt însă reale iar  evenimentul petrecut azi pe strada Eroilor demonstrează încă o dată în plus că floreștenii știu să facă haz de necaz.

Foto: Facebook

 

 

Category
Profile picture for user Eugen Olariu