Programul autobuzelor școlare ar putea fi extins la nivel național

autobuz scolar

Programul transportului școlar implementat în toamna anului trecut la Cluj-Napoca ar putea fi dezvoltat la nivel național. Propunerea privind extinderea acestui program îi aparține secretarului general al PNL, Robert Sighiartău.

"Asigurarea transportului copiilor din clasele primare la școală și apoi acasă este o măsură foarte binevenită, implementată în premieră la Cluj-Napoca. La început a fost un proiect-pilot care a avut succes. Va fi extins de administrația PNL a municipiului cu autobuze noi și spre alte școli din centrul orașului. Măsura implementată de primar la Cluj-Napoca nu doar că le economisește timpul părinților și descongestionează traficul din centrul orașului. În primul rând arată grija față de copii. Clujul produce dezvoltare și modernizare. Dar toate acestea sunt subsumate grijii față de oameni, de calitatea vieții lor și, mai întâi de toate, față de copii, de siguranța și de educația lor. La Cluj-Napoca, 20% din taxe și impozite se întorc în educație. Asta face administrația PNL a municipiului.
Îl felicit pe domnul Boc. Proiectele și măsurile lui îmi sunt sursă de inspirație și de puternică motivare pentru inițiativele cu care voi veni în sprijinul copiiilor, viitorul României. Dacă se poate la Cluj-Napoca, se va putea în toată România. Grija față de copii va fi prioritatea mea”, a scris Sighiartău pe Facebook.

 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta