Sfârșit tragic pentru un presupus hoț de lemne din județul Cluj

vladeasa

Un bărbat din satul Rogojel, județul Cluj, care se presupune că era la furat de lemne în zona stației meteo de pe muntele Vlădeasa și-a gasit sfârșitul într-un mod tragic. În jurul orei 14.00, printr-un apel la 112, a fost anunțat incidentul cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost surprinsă sub un buștean. Primii care au ajuns la locul incidentului în vederea acordării primului ajutor au fost  salvatorii montani din cadrul Serviciului Salvamont Vlădeasa. Aceștia nu au reușit să salveze victima surprinsă sub un buștean, bărbatul fiind găsit fără semne vitale. 

"Este vroba de un incident anunțat prin 112, prin care s-a solicitat intervenția privind salvarea unui bărbat din zona Vlădeasa. La acțiunea de salvare participat  4 salvatori montani din nefericire  pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, au declarat pentru InfoCluj.eu reprezentanții Serviciului Salvamon-Salvaspeo Cluj. 

Anchetatorii fac cercetări cu privire privire la prezența bărbatului în zona respectivă și la cauzele care au dus la decesul acestuia. 

UPDATE:

În urma cercetărilor s-a constat că bărbatul care și-a pierdut viața strivit de un buștean deținea acte pentru exploatare de masa lemnoasă în zona respectivă. Potrivit vecinilor acesta era o persoană muncitoare și respectată în satul Rogojel. 

 

 

 

 

 

 

Category

Primarie2

Profile picture for user InfoCluj.eu