Tânăr din Florești, găsit mort într-un șanț

mort floresti

Cadavrul unui tânăr de aproximativ 30 de ani a fost descoperit duminică dimineața în canalul colector de pe marginea lacului de acumulare din satul Florești.

Potrivit primelor informații, tânărul era mort de mai multe zile.

“Un echipaj de pompieri a scos corpul unui bărbat de circa 30 de ani, căzut într-un șanț situat pe marginea unui teren viran din localitatea Florești. Bărbatul prezenta semen cadaverice evidente și se pare că se afla căzut de câteva zile în șanțul adânc de circa 1,5 metri”, au afirmat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Deocamdată nu sunt detalii cu privire la moartea acestuia.

UPDATE:

Tânărul avea 31 de ani și a fost găsit de un client al unui local aflat în zona barajului din Florești. Potrivit apropiaților, tânărul era originar din Bacău. Acesta a fost dat dispărut încă de joi de către prietena lui cu care a avut mai multe dispute în ultima perioadă. Pe motiv de ceartă acesta a plecat de acasă joi dimineața și nu s-a mai întors. Criminaliștii aflați la fața locului, după o primă cercetare a cadavrului, sunt de părere că băcăuanul ar fi alunecat în canalul colector de pe marginea lacului Florești în urma căzăturii fracturându-și coloana cervicală.


 

 

Category

banner pnl

aeroport

Profile picture for user InfoCluj.eu