Tânără, lovită de autobuz în centrul Clujului 

accident aviatic

Un accident de circulație în care a fost implicat un autobuz al CTP Cluj-Nopoca a vut loc în zona trecerii de pietoni de lângă hotel Melody. Potrivit martorilor, o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost acroșată de un autobuz care circula pe linia 30 pe direcția Grigorescu-Mărăști. Victima a fost proiectată în urma impactului câțiva metri. Se fac cercetări pentru a se stabili dacă tânăra se afla angajată regulamentar în traversarea străzii sau aceasta a traversat pe culoare roșie a semaforului. Traficul se desfășoară cu dificultate ca urmare a investigațiilor făcute de polițiști. 

'Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere de cca 20 de ani, care, se pare, că a fost acroșată de un mijloc de transport în comun, în zona intersecției Bulevardului 21 Decembrie 1989 cu Piața Unirii. Tânără era conștientă în momentul sosirii echipajului la locul evenimentului, a fost evaluată de către echipajul medical, și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate', au afirmat reprezentanții ISU Cluj.

accident

"În jurul orei 13.30, în Piața Unirii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei femei. Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric, însă traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani, care s-ar fi angajat  în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Cercetările continua pentru stabilirea circumstatelor exacte în care s-a produs accidentul", au afirmat reprezentantii IPJ Cluj.

 

Foto: StirideCluj.ro

Category

PNL2020

aeroport

pro

alternativa dreapta

We build our Drupal themes using best practices in choosing right modules, configuration and providing sample content so you can have your Drupal website faster, more stable and easy to maintain.