TIR răsturnat la ieșire din Turda. Șoferul a rămas blocat în cabină

tir rasturnat

Un autotren s-a răsturnat la ieșirea din municipiul Turda. În urma incidentului au fost acroșate alte două autoturisme, iar șoferul autotrenului a rămas blocat în cabină.

Pompierii au intervenit pentru a extrage șoferul rămas blocat în cabina autotrenului răsturnat și pentru a acorda primul ajutor calificat acestuia, precum și unei pasagere din autovehiculele implicate în accident. Încărcătura autotrenului nu face parte din substanțele periculoase, transporta sare.

„Conducatorul unui autoturism a intentionat sa iasa din parcarea restaurantului Marele Alb si nu a acordat prioritate de trecere ansamblului de vehicule ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre C.Turzii și a acrosat TIR-ul, dupa impact a intrat pe sensul opus unde a acrosat un alt autoturism, apoi s-a rasturnat pe carosabil. În umra accidentului au rezultat două victime, conducatorul TIR-ului și o femeie aflată în mașina care a provocat accidentul”, a declarat Traian Morar – purtător de cuvant al IPJ Cluj.

 

Category

PNL2020

aeroport

proromania

alternativa dreapta

We build our Drupal themes using best practices in choosing right modules, configuration and providing sample content so you can have your Drupal website faster, more stable and easy to maintain.