VIDEO: Mamă, tată și fiu și-au pierdut viața într-un accident pe centura Vâlcele-Apahida

accident valcele

În această dimineață, în jurul orei 7:30 pe centura Vâlcele-Apahida a avut loc un accident grav de circulație. Un tânăr de 20 de ani, aflat în mașină cu părinții, a pierdut controlul și a pătruns pe contra sens unde s-a izbit frontal de un TIR. În urma impactului toți cei trei ocupanți ai aututurismului și-au pierdut viața. Traficul a fot blocat mai bine de 3 ore, coloana de mașini ajungând până la nodul de intrare pe centura Vâlcele Apahida de la Tureni.

”O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9). Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de aproximativ 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Cei trei membri ai familiei se întorceau spre casă de la Bonțida. 

”Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenești, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă.În urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Traficul pe centura Vâlcele-Apahida a fost reluat pe ambele sensuri de circulație la ora 11.00

Category

aeroport