VIDEO/ Tânăr, reținut de polițiști după ce a lovit o femeie cu handicap

bataie marasti

O femeie imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bruscată și ulterior aruncată pe trotuar, fiind la un pas de a da cu capul de bordură. Incidentul, filmat și postat pe rețelele de socializare, a avut loc duminică într-o stație de autobuz din cartierul Mărăști. 

Așa cum se poate observa pe imagini,  mai multe persoane o lovesc pe femeia aflată în scaunul cu rotile, iar la final, un tânăr o răstoarnă și fuge la o mașină parcată. În urma cercetărilor polițiștii clujeni au reușit să identifice tânărul de 28 de ani pe care l-au reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe.

"La data de 24 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat persoanele implicate în starea conflictuală care a avut loc în jurul orei 13.30, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca. În urma conflictului declanșat , polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost împinsă la sol de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și lovire sau alte violențe", au transmis reprezntanții IPJ Cluj.

Potrivit martorilor conflictul spontan a izbucnit în autobuz, persoanele implicate călătorind cu același mijloc de transport. Tânărul a fost săltat de polițiști în trafic în dimienața zilei de 25 mai. 

Category

clujinnovationparc