Bleonț, actorul a ieșit în stradă/să-și cumpere ceva salam de București

claudiu belont

Actorul Claudiu Bleonț a ieșit în stradă, "printre mașini, printre tramvaie". De la București, din biroul ministrului economiei  Virgil Popescu, actorul candidat la primărie a anunțat pe pagina sa de Facebook că numai datorită demerurilor sale ( lobby, trafic de influență sau cum s-or mai fi numi) comunei Beliș, unde va candida pentru funcția de primar, i-au fost alocate peste 14 milioane de lei.

“Vești extraordinare! Comuna Beliș a primit pentru refacerea podului, 17 km de stradă și 6 podețe tubulare, afectate de inundații, situate în Poiana Horea, o sumă în valoare de peste 14 milioane de lei. Este cea mai mare sumă primită de comuna Beliș și este răspunsul imediat la întâlnirile pe care le-am avut cu colegii mei de partid din PNL, miniștrii guvernului Orban. Mulțumesc încă o dată în numele locuitorilor din Poiana Horea a căror voce a fost ascultată!

P.S. : atenționez actuala administrație PSD să nu cheltuiască haotic banii pe care i-am obținut , să nu-și umple buzunarele cu devize false, să nu fure niciun leu și să foloseasca toți banii pentru problemele pentru care aceștia au fost alocați. Sunt cu ochii pe voi și voi solicita verificarea fiecărui leu cheltuit”,a susținut într-o postare pe contul sau de Facebook actorul Bleonț.

Urma să vină-un nor de ploaie/ Perucile se dezlipesc

Pentru o corectă informare a celor care cred că orice postare  de pe Facebook este o știre reală, ar trebui să îi reamintim actorașului Belonț, căruia nu îi contestăm meritul în domeniul artelor, că nu este corect să inducă în eroare opinia publică. Specialiștii au explicat care este criteriul alocărilor de bani pentru refacerea drumurilor, podurilor și podețelor afectate de inundații, indiferent de culoarea politică a primarilor din comunele patriei.

”Sumele se stabilesc pe baza unor devize (notelor de constatare) făcute de firme autorizate, ca urmare a pagubelor constatate de o comisie numită prin Ordin al prefectului. Comisia constată în teren faptul că au existat pagube. Evaluarea lor se face de către firme autorizate, contractate de primăriile respective. Sunt pagube mai vechi pentru care nu s-au alocat bani încă. Depinde de moment. Acum a fost o situație mai dificilă”, a afirmat unul dintre specialiști pentru InfoCluj.eu.

"Dar ploaia a venit deodată

Și ei văzând cu ochii lor

Întreaga-i față demachiată

I-au aruncat un fel de plată

Lăsați-l dracu e-un actor"

Category

aeroport

victoria