“Românii sunt viitorul!” - Mircea Deaconu

mircea diaconu

Noi știm că românii sunt puternici! Românii sunt oameni valoroși, muncitori, care au luptat de-a lungul timpului pentru o țară fructuoasă și prosperă, o țară în care toți copiii să aibă acces la educație și dezvoltare personală, o țară în care există șanse egale de reușită pentru toți. De aceea, astăzi, alături de toți românii care ne-au insufletit cele mai bune valori și în memoria celor care au plecat dintre noi luptând pentru țară, aleg un președinte cu bună credință, un om responsabil care să ia atitudine și care să redobândească onoarea țării asuprința de-a lungul ultimilor ani de o guvernare haotică și coruptă, axată doar pe propriile interese politice.

N-am liniște până când n-am să vad românii din țara noastră trăind decent! Și știu că schimbarea poate veni odată cu alegerile prezindențiale 2019

Mircea Deaconu este un candidat independent care promovează normalitatea. Normalitatea înseamnă să te implici în creșterea stării de sănătate a populației, investiții în școala românească, creșterea economică atât în domeniul privat, cât și în cel public, dar cel mai important, o societate fără corupție. Nimeni nu e mai presus de lege, iar legea este egală pentru toti! Și nu e suficient doar să știm, să credem în acest lucru și să-l promovam. Avem nevoie de un conducător responsabil care să ia toate măsurile necesare pentru a redobândi încrederea românilor, pentru a stopa migrarea către diaspora și dezbinarea familiilor. 

Ne dorim ca oamenii să nu mai contribuiască în zadar către un sistem de sănătate defect, care preia banii acestora și care nu le oferă soluții, ci dimpotrivă. Este strigător la cer să soliciți servicii medicale și să primesti în loc de vindecare o nouă boală. E mai tragic să lucrezi ani de zile și să contribui pentru acest fapt.

Vrem o schimbare în bine, iar Mircea Deaconu poate fi soluția pentru nevoile românilor de pretutindeni!

 

Category

Primarie2

Profile picture for user InfoCluj.eu