VIDEO: Fost primar al Clujului, candidat la prezidențiale

gheorghe funar

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, și-a anunțat, prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, candidatura sa pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. 

Intrat în istoria post decembristă ca primarul ce a vopsit băncile și tomberoanele întregului oraș în culorile naționale, Funar a fost desemnat candidatul Partidului România Noastră în alegerile pentru funcția de președinte al României. 

Candidatul Partidului România Noastră la președenția României, domnul Gheorghe Funar, prezintă în mai multe episoade temele de campanie, problemele din societate constatate, precum și soluțiile de rezolvare pe care le propune PRN, este mesajul ce însoțește videoclipul.

”Am fost ales de către colegii mei să candidez pentru funcția de președinte al României, la primul Congres al Partidului România noastră, desfășurat în anul Centenarului Marii Uniri, în 15 decembrie 2018, la Alba Iulia.Până la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, sper să vă pot prezenta mai multe înregistrări video referitoare la obiectivele pe care le urmărește partidul nostru la temele de campanie pe care le vom aborda, la problemele pe care le-am sesizat în societatea românească, mai ales cele acumulate de 30 de ani și nerezolvate. De asemenea vă vom prezenta soluții de rezolvare a acestor probleme”, a afirmat Gheorghe Funar în primul său videoclip electoral pentru prezidențialele din noiembrie

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu