CFR în play-off-ul Ligii Campionilor după un meci nebun pe Celtic Park

deac cfr celtic

Deși pornea cu șansa a doua în returul cu Celtic Glasgow, echipa antrenată de Dan Petrescu a reușit să producă surpriza serii învingând cu 4-3 echipa scoțiană.

La pauza meciului CFR-iștii conduceau cu 1-0 prin reușita lui Deac din minutul 26 și erau cu un picior în play-off-ul Ligii Campionilor. În partea a doua a partidei, scoțienii au reușit să restabilească egalitatea prin Forrest în minutul 51 și la doar 10 minute au trecut în avantaj prin reușita lui Edouard.

La lovitura de colț din minutul 73, Brown face un henț grosolan în careu iar Omrani  atransformat penalty-ul restabilind egalitatea la 2-2. Elevii antrenați de Dan Petrescu nu s-au bucurat prea mult de reușita lui Ormrani pentru că după doar 2 minute Celtic a trecut din nou în avantaj prin golul Christie.

La 3-2 pentru Celtic, în minutul 80, Păun șutează periculos spre poarta scoțiană iar  mingea respinsă de Scott Bain ajunge la Omrani care reușește dubla, restabilind egalitatea. În ultimul minut al prelungirilor, Țucudean, scăpat singur cu portarul, marchează cu un lob perfect pentru 4-3 și campioana României este în play-off-ul Ligii Campionilor. 

”Suntem fericiți și mândri că am reprezentat România cu cinste! Sunt mulțumit că am închis gura celor care spuneau că CFR nu a meritat campionatele luate. Suntem o echipă fantastică, cea mai bună din România. Țineți minte când am fost supărat că încă se punea în discuție valoarea mea? Am demonstrat-o acum, în Champions League, am eliminat trei echipe mai bune ca noi.Jucătorii sunt senzaționali, de asta m-am și întors la CFR, pentru acest grup minunat. Le-am spus că nu avem nicio șansă dacă ne apărăm, au un atac mult prea bun, trebuie să facem pressing tot meciul. Forța grupului, spiritul a fost cheia. Toți jucătorii pe care i-am ales, doar jucători cu caracter, nu neapărat cei mai tehnici, cei mai buni, dar cu caracter, au demonstrat-o pe teren”, a declarat Dan Petrescu la încheierea partidei.

 

Category

banner pnl

aeroport