Fost conducător al CFR Cluj, luat la pumni de un jucător al FC Hermannstadt

zamfir muresan

Răzvan Zamfir, fostul conducător al CFR Cluj, a fost bătut de Filip Jazvic, jucătorul celor de la FC Hermannstadt. Fotbalistul croat s-a enervat pe Răzvan Zamfir după ce conducătorul celor de la FC Hermannstadt l-a anunțat că nu mai intră în planurile echipei. Jazvic s-a ridicat de la masa negocierilor și l-a lovit de două ori cu pumnul în figură. Incidentul s-a petrecut marți seara în jurul orei 20.00. În urma loviturilor primite Zamfir a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Jazvic și Zamfir au colaborat  în trecut la CFR Cluj, fotbalistul fiind legitimat de trupa din Gruia chiar la recomandarea conducătorului în urmă cu două sezoane. Conflictul dintre cei doi vine la doar trei zile distanță de la momentul în care Dan Alexa a fost lovit cu pumnul în figură de Anamaria Prodan Reghecampf.

"El are doi metri ce să-l ameninţ eu pe el? A fost o decizie pe care i-am explicat-o. I-am zis că din punct de vedere tehnico tactic preferăm alt tip de jucător. Aveam o relaţie foarte bună cu el, pentru că pare un băiat foarte ok. Mă cunoaşteţi, nu l-am ameninţat, nu i-am făcut nimic. Nu e adevărat ce susţin apropiaţii lui. Nu am mai pomenit aşa ceva în fotbal. Echipa era la masa de prânz şi după, unii au mai rămas, alţii nu. Am vorbit cu antrenorii, cu lotul, apoi discuţia cu el. Nu vreau să spun mai multe, dar este o anchetă penală în curs. Nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu era băut, în niciun caz". a declarat Zamfir la Telekom Sport

"Clubul a luat o decizie să renunţăm la 2-3 jucători pentru că avem prea mulţi în lot plus că vor mai veni şi alţii. Eu am avut o problemă şi a trebuie să plec, iar Zamfir i-a spus şi lui Jazvic că trebuie să plece de la echipă şi că îi mulţumim pentru tot. Cu menţiunea că vom plăti la timp totul. Jazvic s-a enervat, a început să înjure şi l-a lovit pe Răzvan de două ori cu pumnul. A fost un incident urât, în 18 ani de fotbal nu am mai văzut aşa ceva. Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Am fost cu el la urgenţă, la radiologie, iar acum e lângă mine, dar e şifonat rău. Din fericire nu are fractură, dar e bine. Mâine dimineaţă mergem la medicină legală", a declarat Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Category

aeroport

victoria