Reacţia Simonei Halep după ce un român a strigat un mesaj anti-PSD obscen în timpul finalei Rogers Cup

simona halep

După ce mai mulţi români, aflaţi din tribunele terenului central de la Montreal au scandat mesaje anti-PSD în timpul finalei, Simona Halep a transmis un mesaj în limba română, la festivitatea de premiere de la Rogers Cup.

Potrivit MEDIAFAX, după ce a felicitat-o pe Stephens, le-a mulţumit lui Darren Cahill, echipei sale, organizatorilor turneului şi sponsorilor, Simona a ţinut neapărat să le transmită un mesaj românilor din tribune. Celor care au încurajat-o pe întreaga durată a celor două ore şi 39 de minute de joc, dar şi celor care au depăşit limita şi au făcut un gest care nu-şi are locul pe terenul de tenis.

"Aş vrea să spun câteva cuvinte în limba română pentru românii din tribune. Vă mulţumesc pentru susţinere şi, celor care s-au comportat altfel decât trebuie, le transmit să nu mai facă asta data vitoare şi să respecte această încăpere deosebită", a spus Simona, vizibil deranjată.

Momentul care a atras supărarea Simonei s-a întâmplat în primul set, la scorul de 1-1. Atunci, când Sloane Stephens se pregătea să servească, unul dintre fanii români din tribune a profitat de liniştea dintre puncte şi a strigat "Mu*e PSD".
Ceilalţi români aflaţi în tribune s-au amuzat pe seama momentului, dar arbitra de scaun a intervenit imediat şi le-a transmis să facă din nou linişte, pentru ca Sloane să poată servi.

Momentul s-a mai repetat pe durata partidei, ultima dată în momentul în care, în setul decisiv, Halep se afla la o minge de câştigarea finalei. Simona Halep a câștigat finala de la Rogers Cup învingând-o pe Salone Stephens cu 7-6, 3-6, 6-4.

Category
Profile picture for user InfoCluj.eu