“U” Cluj a revenit în Liga a 2-a cu o victorie

george florescu

“U” Cluj a dominat încă din start partida cu Metaloglobus București însă primul gol din acest sezon a venit abia în minutul 38 al meciului, marcator fiind George Florescu. În repriza a doua Gavra a majorat scorul la 3 minute după reluarea partidei. În cea de a doua parte a meciului “șepcile roșii și-au ținut adversarul în propria jumătate fără să își mai creeze faze de poartă. Cu 20 de minute înaintea  fluerului final (min 71), Coman a ratat majorarea scorului la 3-0 șutând în portarul advers. Adrian Falub a forțat atacul în ultimele 10 minute ale partidei trimițându-i în teren  pe Ursu, Goga și Hațiegan însă până la finalul celor 90 de minute scorul a rămas neschimbat.

"Am fost mai bine organizaţi din punct de vedere tactic, am construit şi am încercat să ajungem la poartă. Cred că am făcut un meci mai slab în repriza secundă, dar e abia începutul campionatului şi e important ca jucătorii să capete încredere în ei. Până la urmă victoriile îţi dau încredere", este declaraţia antrenorului Adrian Falub, la finalul partidei.

Astfel în primul meci de la revenirea în Liga a 2-a Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-0, următorul meci al studenților fiind în deplasare contra Chindiei Târgoviște.

Echipele celor două formații au fost:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Kosnic, Taub - Giurgiu, Florescu - Dumitrescu (Haţiegan 77') - Ene (Ursu 62'), Coman (Goga 77'), Gavra
Metaloglobus: Anca - Pham Huy, Caramalău, Sava, Sane - Niculae, Popa, Bîrsan (Vlad 46'), Culda (Andrei 65') - Ghenovici, Potecea.
Următorul meci pentru Universitatea va fi în deplasare împotriva .

 

 

Category