Universitatea Cluj a înregistrat prima înfrângere a sezonului

universitatea cluj-chindia

Universitatea Cluj a făcut primul pas greșit spre Liga I după înfrângerea din această seară în derby-ul cu Chindia Târgoviște. Universitarii au pierdut în fața echipei din Târgoviște cu scorul de 2-1. Încă din startul partidei clujenii au luat cu asalt poarta apărată de Aioani însă fără a reuși să modifice tabela de marcaj. Primul gol al partidei a fost înscris în minutul 18 de Cherchez în urma unui penalty provocat de Takasc. Cu puțin înaintea pauzei Chindia a majorat diferența la 2-0 prin lovitura de cap a lui  Mihaiu, lăsat fără marcaj de Kosnic.

Greu și pe Hordouan au fost introduși în teren încă de la fluierul de start al reprizei secunde însă atacurile studenților au rămas sterile. Florescu a redat speranțele clujenilor după ce a redus din diferență în urma unui penalty obținut de Greu în minutul 67. Scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei, Universitatea Cluj înregistrând astfel prima înfrângere a sezonului.

u cluj

"Studenții" au intrat pe teren cu tricouri imprimate cu chipul celui care a fost taragotistul Dumitru Fărcaș, un mare fan al echipei Universitatea Cluj, trecut la cele sfinte la începutul săptămânii trecute. De asemenea, în memoria maestrului s-a ținut un moment de reculegere.

Echipele de start:

Chindia: Aioani- Martac, Vatavu, Gîsa, Dinu - Mihai, Novac, Mihaiu, Stoica – Cherchez, Negut

“U” Cluj: Dur Bozoancă - Takacs, Abrudan, Kosnic (Cordoș ‘64), Manu - Giurgiu, Florescu, Dumitrescu (Greu ‘46) - Coman, Gavra, Ursu (Hordouan ‘46)

Foto: F.C. Universitatea Cluj/Facebook

 

Category
Profile picture for user Eugen Olariu