Universitatea Cluj, victorie și calificare cu emoții la Bistrița

dorin goga

Drumul Universității Cluj în Cupa României a început la Bistrița, contra echipei ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița, echipă care continuă tradiția formației care, în anii '90 și 2000 se lua la trântă cu Atletico Madrid sau AC Fiorentina.

În minutul 11, Universitarii au avut  prima mare ocazie a meciului! După o ieșire hazardată dintre buturi a lui Pop, Hordouan l-a găsit în centrul careului pe Greu, însă șutul acestuia a fost respins de pe linia porții de unul dintre fundașii Gloriei.

Ocaziile la poarta bistrițenilor au continuat, în minutul 18  Florescu lovind bara cu un șut din centrul careului. La pătrunderea în viteză a lui Ursu în banda stângă din minutul 30, stundeții au o a doua bară. Prima repriză s-a încheiat fără ca  tabela de marcaj să fie modificată.

La revenirea de la vestiare Laszlo Sepsi debutează în tricoul  Universității Cluj, înlocuindu-l pe Berci, iar Ursu a fost înlocuit cu Hațiegan. În minutul 54, Adrian Falub  a efectuat cea de  a treia modificare, în teren fiind introdus Goga în locul lui Greu. Se pare că schimbările efectuate de Falub au fost inspirate Marius Coman reușind deschiderea scorului în minutul 64 iar Denis Hordouan a majorat diferența pe tabela de marcaj  în minutul 72.

Bistrițenii au reușit  să reducă din handicap în minutul 85 prin Stoianof iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea studenților.

Echipa de start a Universității: Cosmin Dur Bozoancă, Rareș Takacs, Octavian Abrudan, Andrei Cordoș, Dan Berci, Răzvan Greu, Twumasi Kofi, George Florescu(c), Denis Hordouan, Octavian Ursu, Marius Coman.

Foto: Cristian Cosma/FC Universitatea Cluj/Facebook

 

Category
Profile picture for user Eugen Olariu