Mircea Abrudean a fost numit prefect al județului Cluj

mircea abrudean

Fostul secretar general al PNL Cluj, Mircea Abrudean a fost numit în această seară prefect al județului Cluj. El își va prelua atribuțiile după ce Hotărârea de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial.

Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru al PNL Cluj timp de 17 ani. Abrudean a absolvit Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB, cu un master la SNSPA București în management de proiecte. Fostul liberal a profesat  în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene. De altfel, mai mulți primari clujeni îi sunt recunoscători și astăzi pentru că i-a sprijinit în gestionarea unor proiecte complexe de infrastructură, derulate din fonduri europene. Până în prezent, Abrudean nu a mai avut alte funcții de conducere în administrația publică. La început de carieră, a lucrat tot ca și consultant în Consiliul Județean Cluj, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.

mircea abrudean

Abrudean a renunțat la funcția din partid, inclusiv la calitatea sa de membru  iar în ultima lună a fost angajat ca funcționar în cadrul biroului de comunicare din Primăria Câmpia Turzii. Hotărârea de Guvern emisă astăzi vizează detașarea sa de la Primăria Câmpia Turzii, în cea a Prefecturii, unde va prelua mandatul de prefect.

Category

 

 

victoria