Bogdan Lobonț a fost demis. Universitatea Cluj caută antrenor

bogdan lobont

Oficialii ”Universității Cluj ” Cluj au anunţat astăzi despărţirea de antrenorul Bogdan Lobonţ.

Lobonț a preluat echipa studențească în luna decembrie 2018 având ca obiectiv promovarea în Liga 1. La prima sa experiență ca antrenor, ”Pisica” a ratat promovarea, motiv pentru care, reprezentanții clubului au decis să rezilieze contractul. Decizia a fost luată după ce astăzi a avut loc întrunirea Consiliului Director.

”FC Universitatea Cluj a ajuns astăzi la un acord şi s-a despărţit amiabil de antrenorul principal, Bogdan Lobonţ. Clubul îi mulţumeşte pentru munca depusă la Universitatea în ultimele şase luni, în care a fost aproape de îndeplinirea obiectivului, conducând echipa la barajul pentru promovarea în Liga 1, şi îi doreşte succes în cariera de antrenor. Odată cu Bogdan Lobonţ, se despart astăzi de «U» şi cei doi membri ai staff-ului său, «secundul» Adrian Iencsi şi preparatorul fizic Dan Didiţă”, se arată în comunicatul Universităţii Cluj.

Bogdan Lobonţ a stat pe banca echipei ”U” Cluj 20 de partide, în care a înregistrat 14 victorii, 4 înfrângeri şi 2 egaluri. Despărţirea s-a făcut pe cale amiabilă, potrivit site-ului oficial al clubului, la fel întâmplându-se şi cu ”secundul” Adrian Iencsi şi preparatorul fizic Dan Didiţă.

 

 

Category

 

 

victoria