CFR Cluj, calificată în play-off-ul Europa League, va juca cu campioana Luxemburgului

omrani

În meciul retur  din cadrul turului III preliminar al Europa League, Campioana României, CFR Cluj, s-a impus categoric cu socrul de 5-0 în fața formației Alashkert din Armenia. Cu scorul general de 7-0, CFR Cluj și-a asigurat astfel calificarea în play-off-ul Europa League unde va întâlni campioana Luxemburgului, F91 Dudelange.

În partida desfășurată pe stadionul Dr Constantin Rădulescu CFR  a reușit deschiderea scorului încă din minutul 19, după un penalty obținut de Omrani și transformat fără emoții de Culio. Prima repriză s-a încheiat 2-0 grație reușitei lui Ormani care a înscris de la marginea careului cu un șut sub bară.

Echipa condusă de Antonio Conceicao a dominat partea secundă a jocului, Hoban, Ormani și Mailat trecându-și numele pe lista marcatorilor. Adversara CFR-ului din play-off-ul Europa League va fi F91 Dudelange care a reușit surpriza eliminând Legia Varșovia.

Meciurile din barajul pentru Europa League vor avea loc pe 23 și 30 august. Următoarea partidă pe teren propriu a CFR-ului va fi duminică 19 august când echipa din Gruia va întâlni Dinamo.

 

Foto: Facebook/CFR Cluj

Category

clujinnovationparc

lapusan-codrean