CFR Cluj, campioana unei mari deziluzii, a pierdut și meciul de acasă cu Dudelange

cfr

Campioana României, CFR Cluj, și-a luat adio de la Europa Legue după ce a pierdut și meciul de acasă cu mult mai slab cotata echipă luxemburgheză F91 Dudelange. Dubla lui Danel Sinani din minutele 51 și 54 și golul lui David Turpel din minutul 78 a îngenuncheat echipa lui Antonio Conceicao în fața propriilor suporteri. Rușinos, CFR Cluj a reușit să reducă din diferență abia cu 5 minute înainte de final prin Ndip Tambe. Scorul final a fost stabilit de Billel Omrani în minutul 88. Dubla dintre CFR Cluj și F91 Dudelange s-a încheiat cu 2-5 și campioana româniei a părăsit rușinos drumul spre Europa League.

CFR Cluj a început jocul în forță, prima mare ocazie de gol venind în minutul 2. În urma unui corner lovitura de cap a lui Vinicius a fost respinsă de pe linia porții de către apărarea luxemburgheză. În minutul 11, Melisse l-a fentat pe Bordeianu iar șutul de la 25 de metri la colţul lung l-a sos la rampă pe Fernandez care a respins în corner.

A doua mare ocazie de a deschide scorul i-a aparținut lui Țucudean în minutul 35. Singur în careul mic, Țucudean a trimis cu capul direct în brațele lui Frising.

Repreiza secundă a debutat cu un gol imparabil a lui Sinani (51) venit în urma unei greșeli a lui Alexandru Ioniță care a pierdut ușor mingea la centrul terenului. Același Sinani a recuperat o pasă trimisă imprudent de Fernandez către  Males și după un sprint de 15 metri a majorat scorul la 2-0. În doar trei minute
speranțele feroviarilor au fost spulberate de un jucător de doar  21 de ani. După a doua reușită a luxembrughezilor publicul din Gruia a început să părăsească stadionul. În minutul 78 David Turpel a dus scorul la 3-0 în favoarea campioanei Luxembrugului și totul părea pierdut pentu CFR.

CFR Cluj a reușit să reducă din diferență abia cu 5 minute înainte de final prin Ndip Tambe. Scorul final a fost stabilit de Billel Omrani în minutul 88

CFR-DudelangeCFR Cluj a reușit să reducă din diferență abia cu 5 minute înainte de final prin Ndip Tambe. Scorul final a fost stabilit de Billel Omrani în minutul 88 însă feroviarii au părăsit cu capul plecat terenul din Gruia.

Echipele de start:

CFR Cluj: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Bordeianu, Males - Ioniță, Mailat, Omrani -Țucudean
Rezerve: Arlauskis, Julio Baptista, Hoban, Mureșan, Peteleu, Tambe
Antrenor: Toni Conceicao

Dudelange: Frising - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Stelvio Da Cruz,, Sinani, Clement - Stolz, Turpel, Melisse

Rezerve: Esposito - Bisevac, Ibrahimovic, Pokar, Strumpf, Jordanov, Perez
Antrenor: Dino Toppmoller

Category

 

 

victoria