CFR, prima victorie a sezonului: 2-1 cu Chiajna

antonio conceicao

Campioana en titre, CFR Cluj,  a reuşit sâmbătă seara prima victorie din această ediție de campionat chiar în fața propriilor suporteri, în meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1!

La primul meci al lui Antonio Conceicao în Gruia după revenirea la CFR Cluj, echipa campioană a început în ofensivă partida cu Concordia. Sebastian Mailat, unul dintre cei mai activi jucători ai campioanei în prima repriză, a avut o mulțime de ocazii de a deschide scorul, însă de fiecare dată Caparco s-a opus. CFR a început în atac și repriza secundă, iar Țucudean a înscris pentru 1-0 în minutul 54, după o minge întoarsă de Mailat.

Portarul Caparco a deviat în transversală şutul lui Ioniţă (57). Acelaşi Ioniţă a obţinut un penalty, transformat de Juan Emmanuel Culio  (74) care a  dus scorul la 2-0. Tambe a avut șansa de a face 3-0, însă portarul Concordiei s-a opus spectaculos. După doar câteva minute, Concordia a revenit pe tabelă prin golul lui Paul Batin  din min. 84, după o indecizie a lui Vinicius, pe fondul relaxării jucătorilor lui Conceicao.

 În urma victoriei de sâmbătă seara În clasament, CFR, cu 5 puncte şi golaveraj, este pe locurile 2-3, la egalitate cu Astra Giurgiu.

 

Category

clujinnovationparc

lapusan-codrean