Maccabi Tel Aviv-CFR (2-2). Feroviarii, în turul III preliminar al Champions League 

cfr maccabi

După rezultatul de egalitate cu Maccabi Tel Aviv, scor 2-2, CFR Cluj va juca în turul III preliminar cu Celtic Glasgow. 

CFR Cluj a reușit să obțină un rezultat de egalitate în partida disputată cu Maccabi Tel Aviv din manșa decisivă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Echipa antrenată de Dan Petrescu a reușit astfel să acceadă în turul III preliminar al Champions League unde vor da piept cu scoțienii de la  Celtic Gasgow.  

În minutul 12 Rondon a trecut pe lângă deschiderea scorului când nu a reușit să bage mingea în poarta goală, din trei metri.

În replică Blackman a deschis scorul ( min 15) cu un șut din interiorul careului de 6 metri, după o bâlbâială a apărării feroviare.

La doar trei minute Bordeianu este faultat în careu de către Shechter iar  Culio a transformat fără probleme penalty-ul egalând scorul la 1-1. 

Feroviarii au trecut în avantaj în minutul 42 când, șutul lui Culio de la 25 de metri a fost respins în față de portarul Gianniotis iar Rondon, de la 6 metri a trimis mingea în poartă. 

În minutul 48,  Maccabi a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj  prin șutul lui Cohen de la marginea careului de 16 metri.

Dan Petrescu a realizat schimbarea mult așteptată în echipa feroviară: Geroge Țucudean i-a luat  locul lui Rondon în minutul 82 al partidei.

În cele 6 minute de prelungire dictate de arbitrul german Marco Fritz, Maccabi Tel Aviv nu a reușit să marcheze cele două goluri necesare pentru a accede în turul III. Astfel CFR Cluj va juca în turul III preliminary al Ligii Campionilor cu Celtic Glasgow.

Echipele de start:

Maccabi Tel Aviv: Gianniotis - Kandil, Piven, Amador, Davidzada - Peretz, Glazer - Rikan - Blackman, Shechter, Micha.

Rezerve: Tenenbaum - Ofoedu, Atar, Cohen, Schoenfeld, Geraldes, Barsky
Antrenor: Vladimir Ivici
Absenți: Sheran Yeini, Atzili, Saborit, Nikolici, Golasa (accidentați)

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Culio, Djokovic - Deac, Omrani, Rondon
Rezerve: Vâtcă - Sylla, Păun, Țucudean, Mureșan, Peteleu, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu
Absenți: J. Fernandez, Petrila, Itu, Hoban (neincluși pe lista UEFA)

 

Category

aeroport

Profile picture for user InfoCluj.eu